دستور پخت

کیک یزدی

یه کیک نرم و محشر و خوشمزه و بدون دردسر

#کیک_یزدی

شکر : ۲۰۰ گرم
آرد: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: ۷۵ گرم
شربت بار (عسل) : ۸۵گرم
بیکینگ پودر: ۸ گرم
نمک میوه: ۸ گرم
روغن مایع: ۲۰۰ گرم
ماست: ۷۵ گرم
پودر هل: یک ق غ

تمام مواد رو داخل کاسه ی همزن بریزید( حتی آرد)
به مدت ۵ دقیقه با سرعت پایین

و ۲ دقیقه با سرعت بالا هم بزنید

داخل قالب کاپ کیک که کپسول ساده گذاشتید دو سوم مواد رو بریزید( من کپسول ساده نداشتم بنابراین گل منگلان گذاشتم😜)
دمای فر خیلی مهمه
فر حتما با دمای بالا داغ بشه
من فر رو روی دمای ۲۱۵ درجه گرم کردم
زمان هم بسته به رنگ کیکها متغیر هست
چک کنید نسوزه
نووووش جانتون 😍

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *